افزایش صید تون‌ماهیان در آب‌های جاسک

افزایش صید تون‌ماهیان در آب‌های جاسک

 

به گزارش خبرنگار مانا از بندرعباس، علی‌اصغر زارعی، مدیر شیلات شهرستان جاسک با اعلام این خبر اظهار کرد: بیشترین سهم صید صیادان جاسکی مربوط به ماهی«گیدَر» بوده است.

وی افزود: بیش از ۹۰ درصد ماهیان صنعتی صید شده برای فرآوری و تولید کنسرو به کارخانه‌های هرمزگان و همچنین استان‌های سیستان و بلوچستان، فارس، اصفهان، کرمان و خوزستان ارسال می‌شود و ۱۰ درصد باقی‌مانده در بازارهای ماهی هرمزگان به فروش می‌رسد.

زارعی ادامه داد: در حال حاضر ۴۰ فروند لنج صیادی آب‌های دور در شهرستان جاسک فعال است که هر کدام می‌توانند با توجه به ظرفیت سردخانه، در هر سفر ۴۵ تا ۶۰ روزه، ۱۸۰ تن ماهی صید کنند.

او با اشاره به موقعیت منحصربه‌فرد جاسک گفت: این شهرستان به واسطه مجاورت با دریای عمان و اقیانوس هند، یکی از قطب‌های اصلی صید و تولید ماهی کشور بوده و رتبه دوم صید ماهیان صنعتی را پس از چابهار داراست.

بازنشر فانوس دریا به نقل از مانا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *