تهیه طرح جامع مدیریت صید ذخایر ماهیان استخوانی دریای خزر

  دکتر رضا عباسپور نادری در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: مدیریت بهره برداری از ذخایر ماهیان استخوانی دریای خزر متاثر از عوامل مختلف همچون پسروی آب دریا، تغییرات…

تهیه طرح جامع مدیریت صید ذخایر ماهیان استخوانی دریای خزر

 

دکتر رضا عباسپور نادری در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: مدیریت بهره برداری از ذخایر ماهیان استخوانی دریای خزر متاثر از عوامل مختلف همچون پسروی آب دریا، تغییرات اقلیم و تغییرات اکوسیستم و نیز بهره برداری از ذخایر مذکور قرار دارد.

مدیر‌کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران، ادامه داد: بر این اساس در آخرین جلسه کمیته صید مرکز قرار شد برنامه جامع مدیریت ذخایر ماهیان استخوانی دریای خزر توسط موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و سازمان شیلات ایران تنظیم و اجرایی شود.

به گفته این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران، برنامه جامع مدیریت ذخایر ماهیان استخوانی دریای خزر تا نیمه خرداد ماه امسال تنظیم و پس از تصویب وارد مراحل اجرایی خواهد شد.

دکتر عباسپور نادری، تصریح کرد: اجرای برنامه جامع مدیریت ذخایر ماهیان استخوانی دریای خزر به بهره برداری مسئولانه از ذخایر این گونه ماهیان کمک می کند و از سوی دیگر به دنبال آن، نگاه اکوسیستم محور به برداشت ماهیان استخوانی اتفاق خواهد افتاد.

مدیر‌کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران، بیان داشت: همچنین طرح جامع مدیریت ذخایر ماهیان استخوانی دریای خزر، رویکرد بهره برداری پایدار و اقتصادی از ذخایر آبزیان بر اساس سیاست های سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد( فائو) را دنبال می‌‌کند و می‌تواند به اهداف تعیین شده در این راستا تحقق بخشد.

گفتنی است، مهمترین گونه‌های صید ماهیان استخوانی دریای خزر به ماهی سفید، کفال و کپور اختصاص دارد که صید آنها توسط تعاونی‌های پره استان‌های گلستان، مازندران و گیلان هر‌ساله به مدت حدود ۶ ماه انجام می‌شود؛ صید ماهیان استخوانی دریای خزر توسط تعاونی‌های پره استان‌های گلستان، مازندران و گیلان هر ساله به مدت حدود شش ماه انجام می‌شود که معمولاًّ پس از ارزیابی گزارش‌های گشت‌های تحقیقاتی و بررسی وضعیت ذخایر از اواسط مهرماه آغاز و تا اواسط فرودین ماه سال بعد ادامه دارد.

 

 

بازنشر فانوس دریا به نقل از مانا

بازدید: 17

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *