معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی ضمن تاکید بر اجرای سیاست توسعه دریا محور با رویکرد افزایش سهم حملونقل ریلی گفت: در این راستا ترکیب حملونقل ریلی و دریایی باید در اولویت برنامهها گنجانده شود.
به گزارش مانا، سیدکمال هادیانفر معاون حملونقل وزیر راه وشهرسازی در ادامه دیدار با مدیران ارشد شرکتها و سازمانهای تابعه وزارت راهوشهرسازی به دعوت مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، بههمراه جمعی از مدیران و مشاوران معاونت حملونقل از آن سازمان بازدید کرد و در جریان گزارش اقدامات و چالشهای آن سازمان قرار گرفت.
در طی این بازدید، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و خوشآمدگویی و تبریک انتصاب هادیانفر بهعنوان معاون حملونقل، گزارشی از اقدامات آن سازمان را ارائه و چالشهای حوزه دریایی را تشریح نمود. صفایی اقدامات اصلی سازمان در راستای توسعه دریا محور را افزایش ظرفیت بنادر، احداث سازههای دریایی، امداد و نجات دریایی، لایروبی مستمر بنادر، کنترل تردد دریایی، عضویت در کنوانسیونهای بینالمللی، برگزاری دورههای آموزشی و اعطای گواهینامهها و دیپلماسی اقتصادی در حوزه دریایی برشمرد.
در ادامه مدیران آن سازمان مهمترین چالشهای صنعت حملونقل دریایی را بیان کردند.
معاون حملونقل وزیر راهوشهرسازی نیز ضمن تبریک اعیاد شعبانیه بهویژه میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) و تبیین اهمیت اقدامات و خدمات ارزنده سازمان بنادر و دریانوردی، اظهار کرد: بر اساس سیاستهای کلی نظام، سیاست توسعه دریا محور با رویکرد افزایش سهم حملونقل ریلی باید در سرلوحه برنامههای حوزه حملونقل بهویژه حملونقل بینالمللی قرار گیرد. در این راستا ترکیب حملونقل ریلی و دریایی باید در اولویت برنامههای حوزه حملونقل گنجانده شود.
هادیانفر با توجه به کمبود منابع مالی و اعتبارات و تحریمهای بینالمللی، افزود: با تکیهبر نیروهای توانمند داخلی و نخبگان و با نوآوری و خلاقیت باید پروژههای تحولی و ماندگار، تدوین، اجرایی و بهصورت سیستماتیک نهادینه شود.
معاون حملونقل با اشاره به اهمیت حقوق شهروندی و لزوم رضایتمندی کلیه ذینفعان حوزه حملونقل، اظهار کرد: تکریم مسافران و صاحبان کالا و رعایت حقوق آنان باید با ارائه خدمات شفاف، ساده، عادلانه و ایمن مورد توجه قرار گرفته و همواره باید افزایش یابد.
وی ارائه خدمات مطلوب به مسافران و صاحبان کالا و عملکرد مناسب در حوزه حملونقل را موجب تولید و تقویت سرمایههای اجتماعی دانست و بر تغییر رویکرد در تعرفهگذاری خدمات حملونقل و بهرهمندی از ظرفیت شورای عالی هماهنگی ترابری کشور در این امر تأکید کرد.
هادیانفر با تأکید بر تسریع در نهاییسازی طرح جامع حملونقل کشور، افزود: تمامی پروژههای زیرساختی در بخشهای جادهای، ریلی، هوایی و دریایی باید بر اساس نتایج طرح جامع حملونقل کشور انجام شود و از اقدامات اقتضایی پرهیز شود.
معاون وزیر راهوشهرسازی با تأکید بر اهمیت ترانزیت، اظهار کرد: در توسعه سهم ترانزیت عبوری از کشور باید به حملونقل دریایی در ترکیب با سایر سیستمهای حملونقل بهویژه ریلی و هوایی نگاه ویژهای داشته و به تقویت کریدور شمال- جنوب کمک کرد و در نهایت موجبات تقویت شاخصهای عملکرد لجستیک در کشور را فراهم کرد.
هادیانفر در پایان بر تغییر رویکرد در تعرفهگذاری خدمات حملونقل، تقویت لجستیک در کشور، ارائه بستههای خدماتی متنوع در بنادر در قالب شهر دریایی، توسعه حملونقل ترکیبی با محوریت دریایی و ریلی، هوشمندسازی در بنادر و ناوگان، توسعه حملونقل دریایی گردشگر محور و ارائه خدمات مطلوب به کاربران تأکید کرد.