وی عنوان کرد: بیش از ۴ هزار نفر از مردم منطقه از محل بندر خرمشهر ارتزاق دارند که ما با سیاستهایی که در پیش داریم با رونق و توسعه بندر خرمشهر، به دنبال ایجاد اشتغال بیشتر در سطح منطقه ویژه جوانان بومی هستیم.
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر رونق بندر را منوط به ایجاد ترافیک کالا و ورود و خروج کشتیها دانست و گفت: لایروبی اروند رود اساسیترین اقدام برای توسعه و رونق بندر خرمشهر است که با وجود آن، مسیر برای ورود کشتیهای سایز بزرگ در اروند رود فراهم میشود.
عسکری خاطرنشان کرد: یکی از درخواستهای ما برای ایجاد توسعه در بندر خرمشهر، اعمال تخفیف ۳۵ درصدی سود بازرگانی است که متاسفانه در سالهای اخیر برخی از اقلام از این تخفیف استثناء شدند که امیدواریم این استثنائات کاهش پیدا کند.
وی کشورهای همسایه و نیازمندیهای آنها را برای بندر خرمشهر ظرفیت مهم دانست و تصریح کرد: ایجاد دیپلماسی اقتصادی به منظور مراودات و ارتباط با کشورهای همسایه به ویژه عراق در بحث صادرات ضروری است.
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر گفت: بندر خرمشهر از بنادر مجهز به امکانات به روز کشور است که متاسفانه بسیاری از امکانات و زیرساختهای آن مانند حمل و نقل ریلی مغفول مانده است که در صورت فعال شدن این پتانسیل، شاهد کاهش هزینه و بالا رفتن ایمنی و همچنین صادرات در سطح منطقه خواهیم بود.
عسکری بیان کرد: مجوز ایجاد اسکله رو رو در بندر خرمشهر از سوی سازمان بنادر و دریانوردی صادر شده است که در پی آن، شاهد اتفاقات خوبی خواهیم بود.
وی یکی از سیاستهای فعلی بندر را نیمه مکانیزه کردن صادرات کلینکر بیان کرد و گفت: ظرف دو ماه آینده با استفاده از تسمه نقاله سیستم نیمه مکانیزه برای امر صادرات کلینکر به کشور عراق در بندر خرمشهر فعال خواهد شد.
پایان پیام/