به گزارش ایرنا «سیدجواد ساداتینژاد» روز جمعه در حاشیه بازدید از اراضی پایاب این سد اظهار داشت: سد سهند در مجاورت اتوبان پیامبر اعظم (ص) قرار دارد و با توسعه پایاب این سد میتوان کشاورزی منطقه را متحول کرد.
وی همچنین ایجاد شبکههای گلخانهای در پایاب این سد را مورد تاکید قرار داد و اظهارداشت: از ظرفیت منابع آبی این منطقه باید به صورت بهینه بهرهبرداری گردد.
«عابدین خرم» استاندار آذربایجانشرقی نیز با اشاره به اینکه بهرهبرداری از فاز نخست پایاب سد سهند به زودی تکمیل میشود، اظهار داشت: پایاب این سد در پنج فاز اجرا میشود و در صورتی که هر پنج فاز آن اجرا و زیر کشت برود، میتوان علاوه بر نیاز استانهای همجوار، بخشی از محصولات کشاورزی را صادر کرد.
«سید حمزه امینی»، نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس شورای اسلامی نیز به ظرفیت گردشگری این سد علاوه بر بخش کشاورزی اشاره و بیان کرد: شبکه سد سهند در شرایط فعلی هفتهزار و ۵۰۰ هکتار مساحت دارد و از ظرفیت توسعه بیشتر نیز برخوردار است.
به گزارش ایرنا، طی خرداد سال جاری ۸۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند در فاز نخست آن افتتاح شد تا مساحت زیر کشت در پایاب این سد به ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار برسد.
استاندار آذربایجانشرقی نیز در حاشیه همایش فرصتهای سرمایهگذاری هشترود به خبرنگاران گفته بود که «تکمیل پایاب سد سهند از اولویتهای بخش کشاورزی استان به شمار میرود».